Velociped Sverige TU AB = PEDALPENDLA

2018 startade vi Velociped Sverige för att jobba med produkter och tjänster som underlättar och främjar cykling för locka fler att ställa bilen och ta cykeln till jobbet istället. Vi är övertygade om att vinsterna för både samhället och dig privat är så stora att egentligen borde valet vara lätt. För att vara riktigt tydlig med vårt budskap jobbar vi  under PEDALPENDLA som registrerat alternativt firmanamn.

Med bra kläder så kan vi övervinna motståndet att ta cykeln den dan det regnar och förhoppningsvis förlänga säsongen åtminstone fram till vägarna blir isiga och hala. 

Med belysning och dubbdäck utöver kläder efter väder så kanske cykeln kan få hänga med året om.  Besparingarna för samhälle och miljö är enorma om fler väljer cykel istället för bil och för din del så blir det dessutom mer pengar i plånboken och förbättrad kondition. 

TACK FÖR HJÄLPEN

När man är ny och liten så behöver man mycket hjälp att komma på fötter och växa sig stor och stark. Vi vill därför uppmärksamma de som bidragit med kunskap och kompetens som vi saknat och de som stöttat oss hejat på i motvind och uppförsbacke.

Tack Veronika Berg på Hemsideverkstaden i Mark för hjälp på mina första trevande steg att bygga hemsida och WEB-shop och hjälp att förstå alla "aviga" ord som jag stött på i uppstarten. 

Tack Mikael Jensen på SEO-Konsulten för hjälp att förstå statistik och skapa möjligheter för en högt rankad hemsida. 

Tack Monika Gaita på Frida & Fritiof för att du delat med dig av din erfarenhet inom WEB-handel och hjälpt mig igång på sociala medier.

Tillagd i varukorgen